【Korea through Objects】 從北到南 — 納淸鍮器的故事 From North to South - Napcheong Bangjja Yugi | S1E3
2021.11.04 두레박
미디어 0 2435




韓式黃銅器,又稱鍮器,是韓國特色的傳統餐具。其中的納淸锻造鍮器是韓半島北方納淸固有的加工方式。納淸鍮器因它的抗菌能力、耐用程度以及美观而出名。
도자기라고도 불리는 한국의 놋그릇은 한국적 특성을 지닌 전통 식기입니다. 그 중 나종 단조품은 한반도 북부 나종 고유의 가공법, Nashao 장치는 항균성, 내구성 및 미학으로 유명합니다.


Korean brassware, called "Yugi", is a unique type of traditional tableware. Among them is Napcheong Bangjja Yugi, which is known for its unique forging method. Napcheong Bangjja Yugi is widely renowned for its antibacterial properties, durability and unique design.



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