본촌 캄보디아 Bonchon Cambodia > 캄보디아 Cambodia

본문 바로가기
싸이룩스 코리아 네트워크 :: CYLOOKS KOREA NETWORK
북아메리카 North America

본촌 캄보디아 Bonchon Cambodia

페이지 정보

댓글 0건 조회 15,214회 작성일 21-10-17 12:41

본문

본촌(Bonchon)은 나의 고향을 의미하며, 한국 부산에 뿌리 내린 회사 입니다.

비밀 소스 중 하나와 함께 닭 튀김을 위해 전 세계적으로 유명합니다. 

본촌을 세계에 소개함으로써 품질, 서비스 및 신선하고 맛있는 제품의 대명사가 되도록 노력합니다.

본촌은 한국식의 닭 튀김 전문점으로 아시아식의 다양한 요리와 한국 특선 요리를 제공합니다. 

본촌은 부산에서 태어 났으며, 뉴욕시의 중심부에서 자랐다.

Bonchon은 모든 닭고기가 최고 품질의 재료를 사용하여 주문된다는 사실에 자부심을 가지고 있습니다. 

Bonchon은 다양한 식사 경험을 제공합니다. 


Bonchon was born in Busan, South Korea in 2002 and was raised in the heart of New York City.

Hand Battered.

Our signature Korean Fried Chicken starts by hand battering each piece in a thin layer of flour and other secret ingredients. It’s the only way to get that perfect ratio of batter to chicken.

Double-Fried.

Then, each piece is fried, fried. Yep. Twice-fried. Once to lock in all the succulent juices and again to achieve that signature, crave-worthy crunch that people can’t get enough of.

Hand Brushed.

Finally, comes our Signature sauce. We carefully brush every nook and cranny of that crunchy exterior to make each bite perfectly flavorful. We do not drown our wings in sauce.

추천0 비추천0

댓글목록