카시벨리 Kashiveli
+960 664 0304
Lankanfushi Island, North Male’ Atoll, Maldives
해변에 바로 위치하고 있으며. 아침과 저녁 식사 시간에 영업하는 Kashiveli(현지 디베히어로 '산호 모래'로 번역됨)는 육지와 바다의 결합을 통해 현지에서 조달한 영양가 있는 재료와 생생한 맛을 구현한다.
아침 식사는 끊임없이 변화하는 다양한 종류의 스무디, 주스, 주문 즉시 만드는 신선한 과일 뿐만 아니라 Mas Huni 및 세계 각국의 인기 요리와 같은 전통적으로 몰디브 제품으로 이 지역의 다양한 신선한 열대 과일을 제공한다.
일주일에 4번 저녁에는 Asian Street Market, Mediterranean Spice Souk, Passage to India 및 Maldivian Seafood Grill 밤과 함께 활기찬 시장으로 변모한 해변과 수상 바를 볼 수 있다.
Gili Culinary Journey는 전통적인 수제 사르데냐 파스타와 신선한 안탈리아 샐러드에서 활기찬 인도네시아 렌당 카레와 타밀 양고기에 이르기까지 9개 도시를 통해 미식 여행을 하는 시그니처 요리의 순환식 메뉴와 함께 일주일에 3일 밤 제공된다.
Kashiveli의 Cold Room – 새로 추가된 Cold Room 은 미식가 아침 식사 경험 동안 제공되는 엄선된 프리미엄 콜드 컷, 장인 치즈 및 수제 초콜릿을 제공한다.
Located directly on the beach and open for breakfast and dinner, Kashiveli – which translates as ‘coral sands’ in the local Dhivehi language – embodies locally-sourced, nutritious ingredients and vibrant flavours through a marriage of land and ocean.
Breakfasts celebrate the region’s wide variety of fresh tropical fruits with an ever-changing array of smoothies, juices and fresh fruit plates made to order, as well as traditionally Maldivian offerings such as Mas Huni and international favourites.
Four evenings per week see the beach and overwater bar transformed with a buzzing market experience, with the Asian Street Market, Mediterranean Spice Souk, Passage to India and Maldivian Seafood Grill nights.
The Gili Culinary Journey will be on offer three nights a week, with a rotating menu of signature dishes taking guests on a gastronomic journey through nine cities, from traditional handmade Sardinian pasta and fresh Antalyan salads to vibrant Indonesian Rendang curry and Tamil lamb.
Cold Room at Kashiveli – The newly added cold room features a selection of premium cold cuts, artisan cheeses and homemade chocolates made available during the gourmet breakfast experience.
아침식사
영업시간 : 7:30am - 10:30am
건강 주스가 포함된 조식 메뉴, 스파 주스
저녁 식사
영업시간 : 7:30pm - 10:30pm
단품 메뉴
어린이 메뉴
길리 요리 여행 메뉴 - 9개 도시를 통한 음식 여행
댓글목록
등록된 댓글이 없습니다.