- 가이아나
- 과들루프
- 과테말라
- 그레나다
- 기아나(프랑스령)
- 니카라과
- 도미니카공화국
- 도미니카연방
- 마르티니크(프랑스령)
- 멕시코
- 몬트세랫(영국령)
- 바베이도스
- 바하마
- 버뮤다제도(영국령)
- 버진아일랜드(미국령)
- 버진아일랜드(영국령)
- 베네수엘라
- 벨리즈
- 볼리비아
- 브라질
- 생피에르에미클롱(프랑스령)
- 세인트루시아
- 세인트빈센트그레나딘
- 세인트키츠네비스
- 수리남
- 아루바(네덜란드령)
- 아르헨티나
- 아이티
- 앤티가바부다
- 앵귈라(영국령)
- 에콰도르
- 엘살바도르
- 온두라스
- 우루과이
- 월리스푸투나제도
- 자메이카
- 칠레
- 케이맨제도(영국령)
- 코스타리카
- 콜롬비아
- 쿠바
- 퀴라소
- 터크스케이커스제도(영국령)
- 트리니다드토바고
- 파나마
- 파라과이
- 페루
- 푸에르토리코(미국령)
- 가나
- 가봉
- 감비아
- 기니
- 기니비사우
- 나미비아
- 나이지리아
- 남수단공화국
- 남아프리카공화국
- 니제르
- 라이베리아
- 레소토
- 레위니옹(프랑스령)
- 르완다
- 리비아
- 마다가스카르
- 마데이라(포르투갈령)
- 마요트(프랑스령)
- 말라위
- 말리
- 모로코
- 모리셔스
- 모리타니
- 모잠비크
- 베냉
- 보츠와나
- 부룬디
- 부르키나파소
- 상투메프린시페
- 서사하라
- 세네갈
- 세이셸
- 세인트헬레나(영국령)
- 소말리아
- 수단
- @스와질란드
- 시에라리온
- 알제리
- 앙골라
- 어센션섬(영국령)
- 에리트레아
- 에스와티니
- 에티오피아
- 우간다
- 이집트
- 잠비아
- 적도기니
- 중앙아프리카공화국
- 지부티
- 짐바브웨
- 차드
- 카메룬
- 카보베르데
- 케냐
- 코모로
- 코트디부아르
- 콩고공화국
- 콩고민주공화국
- 탄자니아
- 토고
- 튀니지
【Festive Korea 2020】 韓國傳統麥芽糖大師 ‘柳榮君’ Korean ‘Rice Yeot’ Grand Master ‘YOO Young- gun’ Masterclass
2020年韓國十月文化節,21號「昌平麥芽糖名人」柳榮君會透過短篇紀錄片介紹特色韓國佳餚。「麥芽糖」是韓國傳統甜點,由韓國傳統穀物糖漿製成。跟隨韓國傳統麥芽糖大師柳榮君,一起了解昌平麥芽糖背後的歷史及做法!
Follow Mr. YOO Young-gun, the No.21 Grand Master of Changpyeong Rice Yeot, to learn more about the history and how-to make Korean traditional rice taffy "Rice Yeot"! "Rice Yeot" is a kind of traditional Korean sweets, which is made of ‘Jocheong(Korean traditional grain syrup)’.
為承傳韓國傳統飲食文化及推動產業,韓國農林畜產食品部特設「韓國食品名人」榮譽。要得到此名銜,必須按照傳統食譜口味製作食物、鑽研一種食物超過廿年,或接受大師教學超過五年及從事該傳統食品產業超過十年。
‘Korean Food Grand Master’ is named by the Ministry of Agriculture Food and Rural Affairs, for the inheritance and development of the Korean traditional food industry. The ‘Grand Master’ titles are given to those who maintain the traditional taste and recipes, pursuit more than 20 years’ experience of studies on one food category, or who have been taught by a master for more than 5 years and have 10 years’ experience in that traditional food industry.
등록된 코멘트가 없습니다.