조선시대 사대부 요리와 궁중음식의 찬품단자(饌品單子 밥상 위에 오르는 음식들을 적은 목록)를 재해석해 선보이며, 팔도의 제철재료를 활용하고, 옛문헌의 고증을 바탕으로 장인의 손끝으로 완성한 워커힐 대표 한식당
온달(Ondal)은 조선 사대부 요리를 뿌리로 하여 궁중음식의 찬품단자를 재해석하고 이를 온달 고유의 색채로 완성하였습니다. 전통을 현대에 담아 선보이는 온달의 모든 메뉴는 옛 문헌의 고증을 바탕으로, 장인의 손끝에서 우러나는 깊은 맛에 어머니의 마음과 정성을 더해 현대적 감각으로 구현했습니다.
온달에서는 국내산 돼지고기, 닭고기, 오리고기, 조피볼락 (우럭), 광어, 뱀장어 (민물장어), 미꾸라지, 갈치, 고등어, 참돔, 배추김치 (배추, 고추가루), 쌀 (밥, 죽, 누룽지), 콩 (두부류, 콩국수, 콩비지), 꽃게, 참조기, 오징어와 러시아산 명태, 중국산 낙지를 사용하여 고객 여러분께 제공하고 있습니다. 반찬, 냉채에 사용되는 소고기는 국내산 한우를 사용합니다.
특정 음식에 대해 알러지가 있으시거나 특별히 원하시는 메뉴가 있으시면 사전에 말씀해 주시기 바랍니다.
Ondal reinterprets a royal cuisine menu based on the original recipe from the household of
the Joseon gentry and its uniqueness brings the menu to perfection. All the menus are organized around historical research out of literatures from the past. Discover a unique flavor created by the artisan and
traditions in modern times, along with true sincerity like the mother’s heart.
Ondal uses Korean pork, chicken, duck meat, jacopever (rockfish), flatfish, eel (freshwater eel), loach, hairtail, mackerel, red sea-bream, cabbage kimchi (cabbage, chili powder), rice (steamed rice, porridge, scorched rice), bean (bean curd, cold bean-soup noodles, pureed soybean soup), blue crab, yellow corvina, squid; Russian pollack and Chinese small octopus to serve guests. Korean hanwoo beef is used for making side dishes and cold salad.
If you are allergic to any ingredients in particular or wish to make a special order, please advise one of our sta in advance.
영업시간 12:00-14:30, 18:00-21:30
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